tiistai 12. toukokuuta 2020

17.04.2020 Virvatulen ponitila Nuorten hevosten luokka, Helppo B

Olimme käyneet pienissä este- ja kouluratsastuskilpailuissa, joista useimmat olivat menneet tyystin penkin alle. Äidin mielestä kuitenkin oli tärkeää saada rutiinia ja rakkautta, joten kerrankin minä kuuntelin häntä ja kuljimme pikkukilpailuissa. Onneksi olimme Suomessa, ei täällä takapajuisessa paikassa varmaan kukaan edes tuntenut ketään. Tietysti keräsin muutamia katseita, mutta muutoin sain olla rauhassa. Starttasimme Virvatulen ponitilalla Helpossa Beessä, nuortenluokassa. Tuomari vaikutti hivenen säälivältä, mutta antoi silti yllättävän hyvää palautetta temppuilevasta Geyziristä.

"Nathanielin ja hänen tammansa Geýzer VEC yhteistyö oli lämmittelyssä ollut ihan okei. Tamma tuntui olevan vähän vaativaluontoinen, mutta ratsastaja sai pidettyä sen hyvin avuilla. Kävin antamassa heille muutamia pieniä vinkkejä. Neuvoin esimerkiksi keskittämään tamman huomion täysillä tekemiseen - esimerkiksi tekemällä suorastakin mielenkiintoisen ratsastamalla koko ajan. Radalla kaikki sujui hyvin, vaikka ratsukko ei yltänytkään kärkisijoille." (Kommentin kirjoittanut Bella)

Lopullinen sijoituksemme oli 7/13 eli eihän se nyt niin hyvin mennyt, vaikka prosentteja tulikin 66,429 %. Minä en todellakaan ollut mikään kouluratsastaja, vaikka olinkin ilmoittanut itse ratsastavani Hanami Weekillä Geyzerin nuorten esittelyssä. Siksi kai minä nytkin starttasin epätoivoisesti kuin ensimmäisen ponin saanut kuusivuotias.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti